Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Το ποτάμι της οργής θα πνίξει τους ενόχους της εγκληματικής επίθεσης (και) στον Μάριο Λώλο

Edit: Ευτυχώς η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχημένη και το κάταγμα του κρανίου αποκαταστάθηκε. Ο Μάριος Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξη του και μετά το χειρουργείο ξύπνησε ομαλά και βρίσκεται σε παρακολούθηση έχοντας ωστόσο  όπως όλα δείχνουν ξεπεράσει τον κίνδυνο. 



Συνδικαλιστική παράταξη Πρωτοβουλία για την Ανατροπή



Καταγγέλλουμε το νέο στοχευμένο και δολοφονικό χτύπημα των ΜΑΤ, που αυτή τη φορά είχε στόχο τον αγωνιστή πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριο Λώλο. Την ώρα που τα «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης, της τρόικα και των κεφαλαιοκρατών κυριολεκτικά αλωνίζουν, επιχειρώντας να διαστρεβλώσουν και να πνίξουν την αλήθεια, οι μηχανισμοί καταστολής – με εντολή των πολιτικών τους προϊσταμένων – έχουν βάλει στο στόχαστρό τους κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται. Και μαζί, τους επαγγελματίες οι οποίοι επιμένουν να αποτυπώνουν και να μεταδίδουν τη βαρβαρότητα που επικρατεί στο πεδίο του κοινωνικού πολέμου, αδιαφορώντας για τις απειλές και τους εκβιασμούς σε βάρος τους.





Ας μην έχουν, όμως, αυταπάτες. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, ούτε θα σταματήσει το ποτάμι της λαϊκής οργής, το οποίο δεν γυρίζει πίσω. Αυτό το ποτάμι θα παρασύρει και τους ηθικούς και φυσικούς ενόχους των κατά συρροή εγκλημάτων σε βάρος του αγωνιζόμενου λαού, τους οποίους βγάζουν λάδι και προστατεύουν οι στημένες ΕΔΕ και τα αφεντικά τους. Θα τους παραδώσει στη χλεύη και θα τους κλειδώσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μαζί με τους ιδεολογικούς τρομοκράτες των ΜΜΕ. Η ώρα της ανατροπής πλησιάζει…

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή
(Financial Crimes, Αριστερό
Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο,
Σπάρτακος, ανένταχτοι αγωνιστές)

6 Απριλίου 2012