Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Αποτυχία σε όλα!


Θα αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, μας έλεγαν οι κυβερνήσεις Γιωργάκη και Βενιζέλου - Σαμαρά, όταν έλιωναν τον κόσμο στην πιο άγρια φορολογία που έχει γνωρίσει ποτέ αυτή η χώρα, σε βαθμό που η Ελλάδα της τουρκοκρατίας με τα χαράτσια του σουλτάνου να μοιάζει με ...φορολογικό παράδεισο συγκρινόμενη με την Ελλάδα του Παπαδήμου. Έλεγαν ψέματα. Ασύστολα ψέματα. Τα έσοδα του προϋπολογισμού το έτος 2008 ήταν 94,8 δισ. ευρώ και παρά τη ληστρική φορολόγηση από την ΕΕ και το ΔΝΤ των Ελλήνων, το 2011 αντί να αυξηθούν ...έπεσαν στα 88 δισεκατομμύρια!




Θα αυξηθούν οι εξαγωγές, μας έλεγαν όταν λεηλατούσαν μισθούς και συντάξεις. Παραμύθια! Τον Φεβρουάριο του 2012, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, οι ελληνικές εξαγωγές αυξήθηκαν μόλις κατά ...0,7% σε σύγκριση με το Φεβρουάριο του 2011, παρόλο που όπως ανακοίνωσε ο ΟΟΣΑ, μέσα στο 2011 τα εισοδήματα των Ελλήνων μειώθηκαν κατά το εφιαλτικό ποσοστό του 25,3%! Το ακόμα χειρότερο είναι ότι παρά τη γενική μηδαμινή αύξηση, οι εξαγωγές προς την ΕΕ ...μειώθηκαν τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον περυσινό κατά ...20%!!! Φτώχυναν οι Έλληνες, μείωσαν και τις εξαγωγές! Ωραία πολιτική!

Θα πλημμυρίσει η Ελλάδα από τουρίστες, μας έλεγαν καθώς μας ρήμαζαν τα εισοδήματα. Είναι ψεύτες! Τον Φεβρουάριο του ’12 ήρθαν 12,5% λιγότεροι Γερμανοί τουρίστες στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο του ’11. Το χειρότερο όμως είναι ότι ξόδεψαν 61,2% ...λιγότερα!!! Δεν φτάνει που ήρθαν λιγότεροι, ήρθαν και ...«μπατιροτουρίστες»! Σε λίγο θα μας στέλνουν και γερμανούς ...ζητιάνους! Σωθήκαμε! Αποτυχία σε όλα τα μέτωπα, αν φυσικά πιστέψουμε τις ψεύτικες διακηρύξεις τους. Ο στόχος της πολιτικής τους όμως είναι ένας και μοναδικός: Nα φτωχύνουν τους Έλληνες και τίποτα άλλο. Στον τομέα αυτόν σημειώνουν τεράστια επιτυχία, οφείλουμε να ομολογήσουμε.