Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Βοηθείστε να μην κλείσουμε!


Δραματική είναι η οικονομική κατάσταση του Πριν. Χωρίς την άμεση ενίσχυση από τους συντρόφους, φίλους και αναγνώστες, η εφημερίδα κινδυνεύει με κλείσιμο. Για να γίνουμε σαφέστεροι, αδυνατεί να βγάλει το Σεπτέμβρη! Αν δεν μας βοηθήσετε, θα υποχρεωθούμε να διακόψουμε την έκδοση της εφημερίδας. Η οξύτητα του προβλήματος δεν αφήνει περιθώρια διαφορετικού χειρισμού.
Σε αντίθεση με τις εφημερίδες των κομμάτων της κοινοβουλευτικής Αριστεράς που έχουν χρέη εκατομμυρίων ευρώ, το Πριν στα 21 και πλέον χρόνια της ζωής του ουδέποτε πήρε χρήματα από κρατικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα και ουδέποτε δημιούργησε χρέη. Με τέτοια γραμμή που έχει η εφημερίδα μας θα ήταν άλλωστε αδύνατον να χρωστάει χρήματα σε οποιονδήποτε, χωρίς να δημιουργούνται παγίδες υπονόμευσης της αντικαπιταλιστικής ριζοσπαστικής πολιτικής που προβάλλει και υπερασπίζεται.

Μόνο ευγνωμοσύνη χρωστάει μέχρι τώρα το Πριν σε φίλους και αναγνώστες που στις δύσκολες οικονομικά στιγμές μας βοηθούσαν να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Σήμερα όμως που η βιαιότητα και το βάθος της κρίσης δικαιώνει πέρα ως πέρα τη γραμμή μας, η ίδια η κρίση πιέζει ασφυκτικά την εφημερίδα και τους φίλους μας.

Χρειαζόμαστε την άμεση οικονομική ενίσχυσή σας για να επιβιώσουμε και στις σημερινές, εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Έχουμε βαθιά την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του καθενός, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κοινή πορεία που αρχίσαμε σε πολύ πιο άγονους για τη ριζοσπαστική αντικαπιταλιστική Αριστερά καιρούς. Η μάχη είναι πολύ σκληρή και ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας ελάχιστος, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι!