Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Οι καραγκιόζηδες του ευρώ




Απύθμενο θράσος δείχνουν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με επικεφαλής τους γελοίους αρχηγούς τους, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά που έχουν μεταβληθεί σε άταφα πολιτικά πτώματα μετά το ασύλληπτο χαστούκι των αποτελεσμάτων των εκλογών, προσπαθούν να εκβιάσουν τον λαό ενόψει των διαγραφόμενων νέων εκλογών με τον ...«εφιάλτη της δραχμής»!



Νόμιζαν οι ανόητοι ότι μπορούσαν να εκβιάσουν τον λαό με το δίλημμα «σταθερότητα ή ακυβερνησία» και έχασαν ...3.300.000 ψηφοφόρους! Τους απέμειναν μόνο 2.000.000.

Για να μην ομολογήσουν ότι οι ψηφοφόροι τους καταβαράθρωσαν εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου, που οι πολιτικοί δοσίλογοι Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν ήδη υπογράψει να συνεχίζουν να εφαρμόζουν, προσποιούνται ότι ανακάλυψαν πως σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν δήθεν ...«υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη»!!! Αν πάνε στις εκλογές του Ιουνίου με το κατά φαντασίαν δίλημμα «ευρώ ή δραχμή», θα χάσουν άλλο ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους, οι οποίοι βεβαίως θα ψηφίσουν στη βάση του προβλήματος που καίει εκατομμύρια Έλληνες: Να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου που λεηλατεί τις ζωές μας ή να συνεχιστεί ψηφίζοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει λαϊκή πλειοψηφία υπέρ της εξόδου από το ευρώ. Θα προσφέρουν όμως ανεκτίμητη υπηρεσία αυτοί οι καραγκιόζηδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αν συνεισφέρουν στο να ταυτιστεί το ευρώ με το Μνημόνιο, τη φτώχεια και τη μιζέρια στη συνείδηση των εργαζομένων!