Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Όλοι μαζί κατά της κυβέρνησης

Καλά πάει η κυβέρνηση Παπανδρέου! Ταχύτατα κατορθώνει να πετύχει την ενότητα όλων των Ελλήνων ...εναντίον της πολιτικής της! Με κάθε νέο νόμο που ψηφίζει, συνήθως ακόμη πιο αντεργατικό από τον προηγούμενο, προσθέτει και νέα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας στο μέτωπο των εχθρών της.
Άρχισε με τους δημόσιους υπαλλήλους που δήθεν όλοι είναι «χαραμοφάηδες» και «τεμπέληδες», των οποίων έκοψε τους μισθούς. Επεκτάθηκε στους επαγγελματοβιοτέχνες – τους οποίους έγδαρε φορολογικά. Έπειτα ήρθε η σειρά των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ως πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι και των οποίων οι μισθοί θα περικοπούν ως και 25%, σε κάποιες περιπτώσεις υψηλόμισθων ακόμη παραπάνω. Η σφαγή προχώρησε τώρα και στα εκατομμύρια εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, όπου η κατάπτυστη κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσε το δικαίωμα στους εργοδότες να μειώσουν ως τα 740 ευρώ μεικτά όλους τους μισθούς των υπαλλήλων τους – είτε παίρνουν 1.500 ευρώ μεικτά ή 2.500 ή περισσότερα!
Ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, τη δουλειά τους κάνουν. Το κεφάλαιο και την ΕΕ υπηρετούν – και μάλιστα άριστα. Το ζήτημα είναι κατά πόσο τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θίγονται από την κυβερνητική πολιτική θα αντιδράσουν αποφασιστικά και θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τα  δικαιώματα και τους μισθούς τους, ανατρέποντας και διώχνοντας οριστικά από την εξουσία αυτή την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με τρόπο που να μη μπορεί μια κυβέρνηση της ΝΔ να τη διαδεχθεί και να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο.

0 Τοποθετησεις: