Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

ΣΕΒ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κατά Αριστεράς


Θρασύτατος από πολιτική σκοπιά στην επίθεσή του κατά της Αριστεράς ο πρόεδρος του  ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο αποκληθείς στη Βουλή και ...«πρόεδρος των Ελλήνων τοκιστών και σουλατσαδόρων(!)» επειδή πλέον έχει πουλήσει τα εργοστάσιά του και δεν έχει καμιά παραγωγική δραστηριότητα, περιφερόμενος ως πλούσιος και άεργος χασομέρης. Για «σταλινική Αριστερά» και για «μηδενιστική Αριστερά» έκανε λόγο. Χαρακτήρισε δε τα κόμματα της Αριστεράς και τους αριστερούς «σπεκουλαδόρους του χάους και της αναρχίας, οπισθοδρομική κομπανία της εθνικής υποτίμησης και της δραχμής» που «συμφέρον τους είναι να καταστήσουν τις εκλογές αφετηρία ανωμαλίας»!



Όλα αυτά επειδή τα κόμματα της Αριστεράς αρνούνται να υποκύψουν στους όρους του Μνημονίου που διασφαλίζει την κολοσσιαίων διαστάσεων ανακατανομή του υφιστάμενου κοινωνικού πλούτου στην Ελλάδα υπέρ του κεφαλαίου, πρωτίστως του ελληνικού αλλά και του ξένου.
Στη γραμμή αυτή της επίθεσης κατά της Αριστεράς που χάραξε ο πρόεδρος του ΣΕΒ έχουν ήδη προσανατολιστεί και ευθυγραμμιστεί τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος. Ακολουθώντας την γκεμπελική γραμμή «όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα τόσο περισσότερο πιστευτό θα γίνει» τα αξιοθρήνητα πολιτικά όργανα της αστικής τάξης προσπαθούν να ενοχοποιήσουν την ...Αριστερά(!) για τη χρεοκοπία της χώρας που αυτά μεθόδευσαν και υλοποίησαν.

Νομίζουν ότι έτσι θα διασωθούν οι ίδιοι στις εκλογές ή ότι θα περιορίσουν τη διαφαινόμενη αύξηση της επιρροής της Αριστεράς. Μακριά είναι νυχτωμένοι. Κανένας καραγκιόζης τύπου Δασκαλόπουλου, Βενιζέλου ή Σαμαρά δεν έχει το κύρος να βλάψει την Αριστερά. Από την πολιτική της Αριστεράς και μόνο θα κριθεί η απήχησή της.