Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Θέατρο με το «βουλευτή του ενός εκατομμυρίου»


Απίστευτα καραγκιοζιλίκια συμβαίνουν στη χώρα μας με πρόσχημα το υποτιθέμενο «κυνήγι αποκάλυψης» του ονόματος κάποιου βουλευτή που νομίμως ή νομοτύπως έβγαζε σε τράπεζες του εξωτερικού ένα εκατομμύριο ευρώ από τις καταθέσεις του σε ελληνικές τράπεζες, μόλις είδε να οξύνεται η κρίση και κινδυνεύει είτε να χάσει τα λεφτά του είτε να του τα φάνε τα λαμόγια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μέσω «έκτακτης φορολόγησης».




Οι ...μασκαράδες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτά τα πολιτικά καθάρματα που αδίστακτα ψηφίζουν στη Βουλή τη λεηλασία δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ από τα εισοδήματα εκατομμυρίων Ελλήνων, νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να «ξεπλυθούν». Εδώ σύσσωμος ο ελληνικός λαός κατηγορεί ως «προδότες» όσους ψηφίζουν υπέρ του εξανδραποδισμού της χώρας, της κατάλυσης της κυριαρχίας της και της εξαθλίωσης οικονομικά σχεδόν όλου του πληθυσμού και οι πολιτικοί απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ νομίζουν ότι θα εμφανιστούν ως «αθώες περιστερές» καταγγέλλοντας έναν απ’ αυτούς ότι είναι πιο ανάλγητος από τους υπόλοιπους! Μακριά είναι νυχτωμένοι.

Το κόλπο δεν πρόκειται να σώσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ από το άγριο «μαύρισμα» στις εκλογές. Λειτουργεί όμως αρκετά ικανοποιητικά για το σύστημα ως κίνηση αντιπερισπασμού, αφού τα ΜΜΕ προσπαθούν λυσσωδώς να το χώσουν με το τρυπάνι στα μυαλά της κοινής γνώμης. Μάλιστα από προχθές, διαπιστώνοντας ότι το θέμα πουλάει στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, οι εγκέφαλοι του κόλπου αποφάσισαν να το ...«εκδημοκρατίσουν»! Διεύρυναν τον κύκλο των υποτιθέμενα «ανήθικων» βουλευτών σε όσους έχουν βγάλει στο εξωτερικό το ...ένα δέκατο αυτού του ποσού! Ανακοίνωσαν ότι ψάχνουν πλέον όσους βουλευτές έχουν βγάλει έξω τα λεφτά αυτά οι ίδιοι, αλλά ακόμη και αν τα έχουν βγάλει οι συγγενείς τους!!!

Ρίχνοντας το ποσό πολιτικής διαπόμπευσης, οι «γερμανοτσολιάδες» ηγέτες αποσκοπούν στο να μπορούν να εκβιάζουν όλους τους βουλευτές, με στόχο να μην τολμούν να διαφοροποιούνται από την επαίσχυντη πολιτική που ακολουθείται.