Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Κεντρικές Συγκεντρώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Σταθμός στη μαζική πολιτική εξόρμηση των αγωνιστών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σημείο εκκίνησης για την τελευταία και πιο κρίσιμη εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες, αποτελεί η σημερινή (Δευτέρα 30.04) προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό περίπτερο στην οδό Πανεπιστημίου (μπροστά από τη Βιβλιοθήκη, μετά τις 7 μ.μ.). Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν υποψήφιοι και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πανεπιστημιακός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, Γ. Ρούσης.

Την ίδια μέρα εξάλλου στην πλατεία Σπλάντζιας των Χανίων θα πραγματοποιηθεί προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., με την προβολή του ντοκιμαντέρ Catastroika και θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους υποψηφίους στο νομό Χανίων. Η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.






Την ίδια μέρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νομό Λάρισας (πλατεία Ταχυδρομείου, 8 μ.μ.) θα μιλήσει ο Θ. Βουρεκάς, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της επιτροπής ενάντια στο ευρώ και την ΕΕ.





Την Τετάρτη 2 Μαΐου (7 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου (μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου - Θόλος) η προεκλογική συγκέντρωση της τοπικής επιτροπής Μαγνησίας. Θα μιλήσει ο Γ. Ελαφρός, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υποψήφιοι στο νομό Δ. Κανελλής και Σ. Χονδρογιάννης.
Στα Γιάννενα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου (8 μ.μ.) στο χώρο του εκλογικού περιπτέρου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ομιλητές θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νομό Ιωαννίνων, Ν. Ζήκος και το μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής, Α. Δραγανίγος.
Την Πέμπτη (7 μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν επίσης οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στην Πάτρα στην πλατεία Αγίας Όλγας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ