Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Το Πριν γλεντάει στην «Αρχιτεκτονική»




H Παρασκευή της 21/1 ανήκει στο Πριν. Κανονίστε από τώρα το πρόγραμμά σας, επικοινωνήστε με την παρέα σας και – το σημαντικότερο – εξασφαλίστε προσκλήσεις για το γλέντι του Πριν. Η γιορτή μας φέτος θα γίνει στο μπαρ Αρχιτεκτονική στο Γκάζι (Πειραιώς 116) με τον Διονύση Τσακνή. Μαζί του εμφανίζονται ο Μc Yinka και η Κασσιανή Λειψάκη.

Το γλέντι του Πριν έχει ως στόχο αρχικά να βρεθούμε μαζί οι φίλοι και οι συνεργάτες του Πριν, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Παράλληλα όμως, ένας βασικός λόγος για τον οποίο οργανώσαμε τη φετινή γιορτή, και μάλιστα τόσο νωρίς, αφορούσε τη σημασία που έχει για τα οικονομικά της εφημερίδας. Όπως έχουμε γράψει και σε πρόσφατα τεύχη, το Πριν λόγω της ευρύτερης οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζει πολύ έντονα προβλήματα επιβίωσης. Ειδικότερα, η διακοπή της κρατικής διαφήμισης, η στάση πληρωμών του δημοσίου προς τους προμηθευτές τους και δη τις διαφημιστικές που τους άναψε το πράσινο φως για να μην πληρώνουν ούτε κι αυτές εφημερίδες, ραδιοσταθμούς και τηλεοράσεις, και η έλλειψη ρευστού από την αγορά που οδήγησε τους προμηθευτές μας να διακόψουν την πίστωση, προκάλεσαν μια ασυνήθιστη και οξεία πίεση στα οικονομικά της εφημερίδας. Το γλέντι θα βοηθήσει ώστε να ανακουφιστεί αυτή η πίεση κατά ένα μέρος.

Στο γλέντι θα υπάρχει και λαχειοφόρο αγορά, με τη βοήθεια προσφορών από εκδοτικούς οίκους και φίλων του Πριν, έτσι ώστε να ενισχυθεί η εφημερίδα και με έναν ακόμη τρόπο.
Μόνιμη λύση ωστόσο στο πρόβλημα χρηματοδότησης της εφημερίδας αποτελεί η δημιουργία ενός δικτύου μονίμων ενισχυτών του Πριν που θα δίνουν κάθε εξάμηνο, δύο φορές το χρόνο δηλαδή, από 100 ευρώ. Το ποσό αυτό μπορούν να το καταθέτουν στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται στην «ταυτότητα» της εφημερίδας κάτω αριστερά στη σελίδα 2 ή να το δίνουν στους συνεργάτες της εφημερίδας.
Αναμένουμε λοιπόν!


Νέα Αρχιτεκτονική
Πειραιώς 116 (Ελασιδών 6, δίπλα στον ΟΤΕ), Γκάζι
Ώρα έναρξης: 23:00μμ

0 Τοποθετησεις: