Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Σχόλια




Ο ΣΚΑΪ ανακάλυψε ποιος φταίει για τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη από τον νεοναζιστή τραμπούκο Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής: Ο ...Γιώργος Ρούσης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Όχι δεν πρόκειται για παραλογισμό. Ένας δημοσιογράφος της ...«Φωνής του ΔΝΤ» ονόματι Μπογδάνος προσπάθησε να συνδέσει τη χυδαιότητα του χρυσαυγίτη βουλευτή με τον ...εμπρησμό του Ράιχσταγκ και αυτή την πράξη του Χίτλερ με το σύνθημα που ακούστηκε στο Σύνταγμα πριν δύο χρόνια «να καεί, να καεί το μπορντέλο η Βουλή»! Στη συνέχεια βρήκε και ένα άρθρο του Γ. Ρούση πριν δύο χρόνια αναφερόμενο στο σύνθημα αυτό οπότε ...όπερ έδει δείξαι για τον φωστήρα του Νέου Φαλήρου! Άξιος ο μισθός του


ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ από Ε. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο, τους υπουργούς Οικονομίας και Υγείας αντίστοιχα, που διέλυσαν τη δημόσια υγεία και δημιούργησαν την εκτρωματική φούσκα του «σούπερ ταμείου» του ΕΟΠΥΥ στο οποίο φόρτωσαν χρέος 950 εκατομμύρια ευρώ με τις συνολικές οφειλές να υπερβαίνουν τα 2 δισ. θέτοντας υπό ομηρία 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο ανεκδιήγητος Λοβέρδος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι «ζούμε την πρώτη πράξη της εφαρμογής του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ» και πως «δεν πήραμε 1 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα» εξαιτίας της στάσης της Κουμουνδούρου. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η απελθούσα κυβέρνηση να φορτώνει τα δικά της εγκλήματα σε ένα κόμμα που τότε ήταν στην αντιπολίτευση και είχε ποσοστό 4,5%. Αλλά το έγκλημά τους δεν θα μείνει ατιμώρητο.


ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 2.900 μονάδες και η μετοχή της Εθνικής στο 23,57 ευρώ. Στα μέσα Οκτωβρίου η μετοχή της Εθνικής είχε κλείσει στα 23,57 ευρώ και η αγοραία αξία της είχε διαμορφωθεί στα 16,8 δισ. ευρώ. Σήμερα μ’ αυτά τα λεφτά θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει σχεδόν ολόκληρο το Χρηματιστήριο, αφού η κεφαλαιοποίηση των 231 εισηγμένων εταιρειών έχει καταπέσει στα 19,3 δισ. ευρώ. Από τότε μέχρι σήμερα οι μετοχές έχασαν το 83,5% της αξίας τους και η χρηματιστηριακή αξία των εισηγμένων εταιρειών μειώθηκε κατά 80 δισ. ευρώ. Η Εθνική Τράπεζα έχει χάσει από τότε το 96% της αξίας της και η Γενική Τράπεζα το ...99,6%!!! Τα ναυάγιο δείχνει να μην έχει τέλος, καθώς όπως τονίζουν και οι επαγγελματίες της αγοράς, επενδυτικό ενδιαφέρον από πλευράς των μεγάλων χαρτοφυλακίων δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.