Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Τάγματα εφόδου σε νοσοκομεία, νηπιαγωγεία


Mόνο την κατασκευή θαλάμων αερίων και κρεματορίων για την καύση των λαθρομεταναστών δεν ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, στην ομιλία στο Παλαιό Φάληρο τη Δευτέρα. Ζήτησε όμως να δημιουργηθούν τάγματα εφόδου που θα πετάξουν έξω από τα νοσοκομεία τους Ασιάτες και Αφρικανούς ασθενείς που νοσηλεύονται δωρεάν, ενώ οι Έλληνες πληρώνουν! Το ίδιο είπε ότι συμβαίνει στους δημοτικούς και δημόσιους παιδικούς σταθμούς, όπου τα μεταναστόπουλα καταλαμβάνουν τις θέσεις των Ελληνόπουλων. Έτσι, υποσχέθηκε ότι οι χρυσαυγίτες θα συγκεντρωθούν έξω από τους σταθμούς και θα βάλουν με το ζόρι μέσα τα βρέφη των Ελλήνων – εννοώντας ότι τα ξένα παιδιά θα πεταχτούν στα σκουπίδια.





Να το χαίρεται η Νέα Δημοκρατία το «αδελφό κόμμα», όπως το χαρακτήρισε ο υπεύθυνος του προεκλογικού της αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρά τη διάψευση και την αδέξια ανασκευή που ακολούθησαν. Εξάλλου, λίγες μέρες πριν το ναζιστικό παραλήρημα του Παναγιώταρου, ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αντιγράφοντας τη Μαρίν Λεπέν, είχε πει «ως εδώ με τα παιδιά των μεταναστών που έχουν γεμίσει τους παιδικούς σταθμούς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για τα Ελληνόπουλα». Λίγο ακόμα και θα δούμε ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής να μπουκάρουν στα νοσοκομεία να πετάνε έξω με τις κλωτσιές τραυματίες, χειρουργημένους, κατάκοιτους ασθενείς που το έγκλημά τους είναι ότι δεν γεννήθηκαν Έλληνες. Και αντί η Εκκλησία να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτή την έκρηξη βαρβαρότητας και αντί να στείλει μήνυμα χριστιανικής αγάπης, χαρακτηρίζει «βλάσφημο και απαράδεκτο» το θεατρικό έργο Corpus Christi, με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλαμβάνει τους ηθοποιούς της παράστασης!

Το επιχείρημα «οι ξένοι, μας παίρνουν τις δουλειές», δεν πιάνει πια, αφού δουλειές δεν υπάρχουν ούτε για γηγενείς ούτε για αλλοδαπούς. Έτσι, η ρατσιστική προπαγάνδα μετασχηματίζεται: «Οι ξένοι, μας παίρνουν τα ράντζα μας», τα ξένα μωρά πίνουν το γάλα μας, οι ξένοι πεινασμένοι τρώνε, λεηλατούν τους δικούς μας κάδους σκουπιδιών και δεν αφήνουν αποφάγια για τους Έλληνες.