Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Την Παρασκευή το γλέντι ενίσχυσης του Πριν

  
Η ώρα της μεγάλης εκδήλωσης, του ετήσιου γλεντιού του Πριν, φτάνει. Σε πέντε ημέρες, την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, από τις 10.15 μ.μ., θα είμαστε όλοι στον καλαίσθητο μουσικό χώρο Αρχιτεκτονική (Πειραιώς 116 στο Γκάζι), μαζί με τον Διονύση Τσακνή και τους MC Yinka και Κασσιανή Λειψάκη, σε ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βρεθούμε, να τα πούμε και να τα πιούμε, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, να «γυρίσουμε την πλάτη μας στο μέλλον» που μας ετοιμάζουν, να εμπνευστούμε για τους νέους αγώνες για το μέλλον που μας αξίζει. Γιατί «κουφάλες δεν ξοφλήσαμε»…
Η μουσική βραδιά της Παρασκευής είναι επίσης και μια εκδήλωση στήριξης του Πριν, στη δύσκολη μάχη που δίνει για να κατοχυρώσει την οικονομική του ανεξαρτησία και να κάνει βήματα για την ποιοτική του ενίσχυση. Σήμερα περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια η εφημερίδα έχει ανάγκη τους φίλους και συντρόφους της.
Και είμαστε σίγουροι πως όλοι θα βρεθούν στο πλευρό του Πριν, καλώντας και δικούς τους φίλους να παρευρεθούν, έτσι ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση.
Καθώς ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο γλέντι του Πριν καλό είναι οι φίλοι μας να προμηθευτούν έγκαιρα προσκλήσεις και να ειδοποιήσουν για τη συμμετοχή τους.
Βεβαίως, η μάχη της οικονομικής ανεξαρτησίας του Πριν δεν θα τελειώσει την Παρασκευή 21 Γενάρη, όσο μεγάλο βήμα κι αν κάνουμε τότε. Θα συνεχιστεί με την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός μόνιμου και ικανού δικτύου στήριξης της εφημερίδας, το οποίο να μπορεί να εξασφαλίσει βρέξει - χιονίσει, ότι το Πριν θα είναι στα περίπτερα κάθε Κυριακή.
Ήδη δεκάδες σύντροφοι και φίλοι από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στην πρώτη μας έκκληση. Μετά το γλέντι πρέπει να προχωρήσουμε σε μαζικές εγγραφές, στέλνοντας μήνυμα ότι η φωνή του ταξικού εργατικού κινήματος, της ανυπότακτης νεολαίας και της αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς όχι μόνο θα συνεχίσει, αλλά θα δυναμώσει.

0 Τοποθετησεις: