Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Μεθοδεύσεις ασφαλιτών


Καινούργια «φάμπρικα» έχουν ανοίξει οι ασφαλίτες της ΓΑΔΑ εδώ και καιρό, όπως πληροφορούμαστε. Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στην Αθήνα αναγράφουν κατ’ επιλογήν στα βιβλία τους κάποιες από τις οργανώσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς που συμμετέχουν – μεταξύ αυτών και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βεβαίως. Στη συνέχεια περιγράφουν περιστατικά βίας και κατόπιν παραθέτουν όσες περιπτώσεις ατόμων προσέρχονται στην Ασφάλεια για να καταγγείλουν φθορές που υπέστησαν περιουσιακά τους στοιχεία – σπασίματα, εμπρησμούς, κλοπή χρημάτων κ.λπ.
Τεχνηέντως έτσι επιτυγχάνουν δύο πράγματα. Πρώτον, με έμμεσο τρόπο υποδεικνύουν στα θύματα βανδαλισμών να στραφούν, αν θέλουν, εναντίον πολιτικών οργανώσεων της επαναστατικής Αριστεράς.




Δεύτερον και σημαντικότερο από πολιτική σκοπιά, οι ασφαλίτες συσσωρεύουν φακέλους εσωτερικής χρήσης με τις δικές τους εκτιμήσεις όπου φορτώνουν σε πολιτικές αριστερές οργανώσεις αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου – μέχρι και ...κλοπές χρημάτων!
Η πολιτική σκοπιμότητα αυτής της μεθοδευμένης –και προφανώς με πολιτική εντολή– διαδικασίας συναρτάται με τις εσχάτως διακηρυσσόμενες προθέσεις κύκλων της κυβέρνησης δοσιλόγων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να απαγορεύσουν ή να περιορίσουν στα ...πεζοδρόμια(!) τις διαδηλώσεις, αλλά και να επιχειρήσουν να φορτώνουν στα κόμματα και τις οργανώσεις που συμμετέχουν σε μια διαδήλωση το ...κόστος όσων ζημιών προκαλούν οι ασφαλίτες προβοκάτορες ή κάποιοι διαδηλωτές!
Δεν ξέρουμε αν αυτό το σκέφθηκαν μόνοι τους οι έλληνες πολιτικοί δοσίλογοι ή αν τους το υπαγόρευσαν οι γερμανοί γκαουλάιτερ της ΕΕ, αλλά ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι έτσι θα καταστείλουν την οργή του λαού μας.