Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

M.ΑΡΙ.Δ.Α: ενάντια στο συμβιβασμό

Η Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής (ΜΑΡΙΔΑ), όπως μετονομάστηκε η Μαχόμενη Αριστερή Δάφνη μετά την ενοποίηση των Δήμων Δάφνης και Υμηττού, καλεί τους εργαζόμενους και τους νέους «να εξεγερθούν, να απαιτήσουν», να πληρώσουν την κρίση οι τράπεζες, το μεγάλο κεφάλαιο και το γαλαζοπράσινο δίκτυο διαπλοκής που τους στηρίζει.
 «Να διαγραφεί το χρέος και να φύγει τώρα η τρόικα», αναφέρει στο προεκλογικό της υλικό, τονίζοντας ότι «στη φυλακή της τρόικας, δεν ψηφίζουμε δεσμοφύλακες», καλώντας στην υπερψήφιση του συνδυασμού της, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, με επικεφαλής, τον Γιώργο Μητροβγένη.






Ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκλογική παρέμβαση της ΜΑΡΙΔΑ, δίδεται και σε αιτήματα, τοπικού χαρακτήρα με κεντρική επιδίωξη την ικανοποίηση άμεσων λαϊκών αναγκών. Μεταξύ άλλων απαιτεί δημιουργία ενιαίου χώρου πρασίνου στην έκταση της Γυμναστικής Ακαδημίας και της Πυρκάλ, αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, δημιουργία συστήματος κοινωνικών δομών με δαπάνη που θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, κατάργηση των τροφείων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, δημόσια, δωρεάν, επαρκή συστήματα υγείας και παιδείας.

Στο φυλλάδιο που διακινείται στις γειτονιές του δήμου, αμφισβητείται το μοντέλο δήμου μακριά από τους δημότες.
Σ.Β

0 Τοποθετησεις: