Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Πριν


Ηρθε ξανά η ώρα να κτυπήσουμε καμπανάκι για την οικονομική επιβίωση του Πριν! Ήρθε ξανά η ώρα να απευθυνθούμε στις εκατοντάδες και χιλιάδες φίλους και συντρόφους μας και να ζητήσουμε μια γενναιόδωρη ενίσχυση της εφημερίδας της αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής Αριστεράς, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα! 




Γνωρίζουμε τις δύσκολες ώρες που περνούν οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι μεγαλύτεροι και πόσο σημαντικά είναι ακόμα και τα λίγα ευρώ, σε μια εποχή άγριας επίθεσης του κεφαλαίου όπως η σημερινή. Ωφείλουμε όμως να μοιραστούμε μαζί σας, με όλους τους συνοδοιπόρους αυτού του μακρινού ταξιδιού του Πριν, τις δύσκολες –έως ασφυκτικές– πλέον συνθήκες οικονομικής έκδοσης της εφημερίδας μας. Αν και έχουμε κρατήσει το κόστος έκδοσης του φύλλου στο κατώτερο δυνατό επίπεδο, στηριζόμενοι στην προσφορά της Συντακτικής Επιτροπής και των δεκάδων συνεργατών της εφημερίδας, τα έξοδα και τα χρέη έχουν αρχίσει να σφίγγουν τα οικονομικά «πνευμόνια» της εφημερίδας. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει σχεδόν η σταθερή μόνιμη ενίσχυση του Πριν από το δίκτυο των συνδρομητών του έχει μειώσει σημαντικά τα έσοδα της εφημερίδας. Είναι σίγουρο ότι θα χρειασθούμε άμεσα ένα συνολικό οικονομικό σχεδιασμό (σε συνδυασμό με μια πορεία πολιτικής και πολύπλευρης αναβάθμισης της εφημερίδας), σε συζήτηση και συνεργασία με τους φίλους του Πριν.

Κι αυτό γιατί στις σημερινές συνθήκες της οξύτατης ταξικής αναμέτρησης και των νέων ελπίδων που δημιουργεί η ενίσχυση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ρεύματος της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης, η κατάκτηση της οικονομικής ανεξαρτησίας, η ενίσχυση και η αναβάθμιση του Πριν είναι ανάγκη του κινήματος.

Αλλά ας ξαναγίνουμε λίγο ...πεζοί. Το πιο επείγον καθήκον όλων των φίλων του Πριν είναι να στείλουν το δικό του «δώρο» στην εφημερίδα, να κάνουν την δική τους κατάθεση ελπίδας και προοπτικής για να αντέξει το Πριν. Σπεύσατε λοιπόν! Μπορείτε να καταθέσετε την οικονομική σας ενίσχυση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 118/784133-73 με ειδοποίηση στην εφημερίδα ή σε κάποιο μέλος της ΣΕ.

0 Τοποθετησεις: