Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Και ...έμποροι οργάνων!


Ανατριχιαστικό: Η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε και προωθεί σχετικό νομοσχέδιο ότι όποιος Έλληνας μπει σε νοσοκομείο, κρατικό ή ιδιωτικό, και κριθεί εγκεφαλικά νεκρός από το θεράποντα ιατρό, τότε θα... κομματιάζεται και τα όργανά του θα τα αρπάζει το κράτος για να τα μεταμοσχεύσει όπου θέλει! Πρόκειται για κυριολεκτικά εγκληματικό νομοσχέδιο που καθιστά την κυβέρνηση Παπανδρέου δυνάμει συνένοχο των αδίστακτων καθαρμάτων του κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων!




Από τη στιγμή που το νομοσχέδιο του Γ. Παπανδρέου μετατρέπει όλους τους Έλληνες σε ελεύθερα τεμαχιζόμενα πτώματα (αν δεν δηλώσουν ρητά ενώπιον ...συμβολαιογράφου ή αστυνομικού ότι το αρνούνται), είναι προφανές ότι θα αρχίσουν εγκλήματα σε μαζική κλίμακα. Κυκλώματα θα εξαγοράζουν επίορκους γιατρούς, οι οποίοι ενεργητικά ή αδρανώντας θα οδηγούν στον εγκεφαλικό θάνατο π.χ. βαριά τραυματισμένους από τροχαία, ώστε να τους πάρουν τα όργανα για να τα μεταμοσχεύσουν σε πλούσιους ασθενείς, από τους οποίους το κύκλωμα θα έχει πληρωθεί αδρά!

Μέχρι στιγμής αυτό είναι αδύνατον, γιατί μόνον αν κάποιος έχει δηλώσει, όταν ήταν εν ζωή, δωρητής οργάνων ή αν οι πρώτου βαθμού συγγενείς του το δηλώσουν κατά το θάνατό του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όργανά του προς μεταμόσχευση.

Είναι απίστευτος ο εκφυλισμός της κυβέρνησης Παπανδρέου ακόμη και σε ηθικό επίπεδο με αυτό το νομοσχέδιο. Άλλο πράγμα η διαφώτιση του λαού και η διασφάλιση του κοινωφελούς χαρακτήρα των μεταμοσχεύσεων ώστε να γίνουν οικειοθελώς ακόμη και όλοι οι Έλληνες δωρητές οργάνων και εντελώς άλλο πράγμα η αντικειμενική κυβερνητική ώθηση στο εμπόριο οργάνων με αυτό το το νομοσχέδιο.