Εφημερίδα της ανεξάρτητης Αριστεράς

Νεοσύλλεκτοι εναντίον προπαγάνδας


Ο διοικητής του ΚΕΝ Καλαμάτας, Συνταγματάρχης Γ. Κοντοστέργιος, επιχείρησε να ασκήσει προπαγάνδα στους φαντάρους διατάζοντας ανθυπολοχαγό να διαβάσει μιλιταριστικό λογύδριο στην αναφορά του στρατοπέδου, εγκωμιάζοντας τη διαχρονικά αμυντική αποστολή του στρατού.





Η αμφισβήτηση των φαντάρων ήταν αιφνιδιαστική, τσαλακώνοντας το γόητρο στρατού και διοικητή! Μόλις τελείωσε το εθνικιστικό λογύδριο, νεοσύλλεκτος φαντάρος ζήτησε το λόγο και μπροστά σε τέσσερις λόχους, έκανε μια συγκινητική και συγκροτημένη ομιλία, τονίζοντας τον επιθετικό ρόλο του στρατού, χαρακτηρίζοντας το λόγια του βαθμοφόρου ανακρίβειες.
Αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζει η διοίκηση του ΚΕΝ Καλαμάτας τον «αμυντικό» ρόλο του στρατού και να χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τις επιθετικές πολεμικές εκστρατείες του Μ. Αλέξανδρου και του 1922; Γιατί παραβλέπει τον παλλαϊκό ξεσηκωμό του λαού μας κατά του φασίστα ιμπεριαλιστή εισβολέα το 1940; Πώς μπορεί να μιλά για ανθρωπιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και να υπεραμύνεται του επιθετικού ρόλου του ελληνικού στρατού, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, καταδίκασαν τον άδικο πόλεμο που παγίδευσε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας σε ένα ραδιενεργό μέλλον, ενώ φαντάροι και μόνιμα στελέχη αρνήθηκαν να πολεμήσουν.
Ο νεοσύλλεκτος απέδειξε ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις συμμετέχουν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο τρομοκράτησης των λαών δρώντας ως κατοχική - επεμβατική δύναμη σε 15 χώρες στο πλαίσιο ΝΑΤΟ - ευρωστρατού, με ετήσιο κόστος 500 εκατ. ευρώ. Προετοιμάζονται συστηματικά να στραφούν κατά του εχθρού - λαού, έτοιμες να καταστείλουν τις πιθανές κοινωνικές εξεγέρσεις που θα προκαλέσουν τα ακραία αντικοινωνικά μέτρα.
Η ομιλία του προκάλεσε πανηγυρισμούς και ενθουσιώδη χειροκροτήματα 800 συναδέλφων! Ο διοικητής εσπευσμένα διέλυσε την «αναφορά» και ο ανθυπολοχαγός βρέθηκε να απολογείται , λέγοντας «με διέταξαν να τα διαβάσω»! Τους είχαμε προειδοποιήσει. Η σειρά κατάταξης Νοεμβρίου απαρτίζεται από νέους πρωταγωνιστές των φοιτητικών κινημάτων, από φαντάρους που ως μαθητές εξεγέρθηκαν όταν είδαν το συνομήλικο τους Αλέξη Γρηγορόπουλο να δολοφονείται από ένα αστυνομικό όργανο, εκτελεστή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και του μνημονίου, που δολοφονούν το νεολαιίστικο παρόν και μέλλον. Αυτή η γενιά δεν ψαρώνει! Θα τη βρείτε μπροστά σας...
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

0 Τοποθετησεις: